Telefon: 776 88 002

Åpningstid: 15:00  - 21:00

(Kjøkkenet stenger 20:30)

Forretter

1A. Sprøstekte vårruller (2stk)

To stykk vårruller serveres med en julienne av hodekål, gulrøtter og storfekjøtt marinert i eddik, rød chilipepper og sukker.

%r-1a%

1B. Sprøstekte vegetarvårruller (2stk)

To stykk vegetarianske vårruller med hodekål, gulrøtter, løk og glassnudeler istedenfor kjøtt.

%r-1b%

2. Fritert scampi med sursøt saus (2stk)

Scampi dyppes i frityrdeig og friteres til en gyldenbrun farge, tilberedes med en grønnsaksjulienne av kinakål og gulrøtter. Serveres med tradisjonell kinesisk sursøt saus.

%r-2%

3. Guo Tie (3stk)

Finhakket kjøtt og kinakål i dumplinger av jiaozipi-deig som minner om pasta, servers med en vinagrette av eddik, chili og soya.

%r-3%

5. Kyllingsuppe (glutenfri)

Kylling, krabbe, mais og vårløk kokes opp og tilsettes tynne eggstrimler.

%r-5%

6. Beijingsuppe (sterk rett)

Kylling, bambusskudd, gulrøtter og vårløk tilberedes med eggstrimler og en smakfull bønnesaus som gjør suppen en smule sterk.

%r-6%

7. Måneslottet

Finhakket kinakål kylling og vårløk frityrstekes i smult til gylden brun, der smaken er det eneste som overgår fargen på denne spesielle retten!

%r-7%

Husets spesial

9. Ma La biff (sterk rett)

Strimlet oksekjøtt stekes med løk, sopp, babymais og en kinesisk chilipeppersaus.

%r-9%

10. Shanghai Surprise (sterk rett)

Oppstrimlet oksekjøtt friteres i hvetemel og serveres med sursøt chilisaus.

%r-10%

11A. Hu Jiang biff og scampi

Oksefilet, scampi og friske grønnsaker serveres i østerssaus fra Shanghai.

%r-11a%

11B. Indrefilet Ma La

Strimlet indrefilet av okse med paprika, løk i kinesisk peppersaus.

%r-11b%

12. Chop Suey à la Shanghai (sterk rett)

Oksefilet, kylling og marinert svinefilet wokkes med sesongens grønnsaker i chilisaus.

%r-12%

13. La Zi Ji (sterk rett)

Kylling, løk, paprika og sjampinjong stekes i husets spesielle chilisaus.

%r-13%

14. Dong Fang kylling

Kylling, scampi og sesongens grønnsaker serveres i hai xian saus, en nydelig saus du kun finner i Shanghai-området.

%r-14%

15. Pai Gu à la Shanghai

Stekte svinekoteletter i sursøt saus du ikke finner andre plasser.

%r-15%

16. Gong Bao lammefilet

Lammefilet stekes under sterk varme og flamberes i risbrennevin. Den serveres så med løk, paprika og purreløk i saus av risbrennevin.

%r-16%

Biff

17. Biff Regnbuen

Oksefilet stekes med grønnsaker i soyasaus.

%r-17%

18A. Kinesisk biff med løk

Oksefilet stekes med løk i østerssaus.

%r-18a%

%r-18b%

18B. Chi Jiao biff

Oksefilet stekes med grønnsaker i kinesiske soya og svart bønnesaus.

19. Biff karri (glutenfri)

Biff stekt med paprika, løk og grønnsaker i karrisaus.

%r-19%

20. Pepperbiff Shanghai (sterk rett)

Strimlet oksefilet stekes med paprika og løk i peppersaus fra Kina.

%r-20%

21. Gan Shao biff (sterk rett)

Strimlet oksefilet marineres i sterk bønnesaus og stekes så med purreløk og paprika i chilisaus.

%r-21%

22. Sichuan biff (sterk rett)

Oksefilet med hvitløk og chilipepper i soya- og chilisaus.

%r-22%

23. Biff med bambusskudd og sjampinjong

Oksefilet stekt med bambusskudd og sjampinjong.

%r-23%

Kylling

24. Sichuan kylling (sterk rett)

Kylling, hvitløk og chilipepper stekes i sterk soya- og chilisaus.

%r-24%

25. Kylling karri (glutenfri)

Kylling, paprika og gulrøtter wokkes i karrisaus.

%r-25%

26. Sursøt kylling

Frityrstekt kylling serveres med en sursøt saus.

%r-26%

Lam

27. Benfri Lammeside a la Beijing

Lammeside marineres og frityrstekes i potetmel og serveres med pekingsaus.

%r-27%

28. Lammefilet med purreløk (sterk rett) 

Oppskåret lammefilet med paprika, purreløk og bønnesaus.

%r-28%

29. Sichuan lammefilet (sterk rett)

Lammefilet som stekes med hvitløk og chilipepper i soya- og chilisaus.

%r-29%

Svinefilet

31. Sursøt svinefilet

Frityrstekt svinefilet tilberedes i sursøt saus med paprika, løk og ananas.

%r-31%

32. Pai Gu à la Sichuan (sterk rett)

Svinekoteletter stekes og tilsettes en si chuan saus som består av hvitløk, ingefær, chilipepper og soya.

%r-32%

Scampi

34. Sursøt Scampi

Frityrstekt scampi serveres med sursøt saus.

%r-34%

35. Scampi à la Shanghai (glutenfri)

Scampi wokkes med grønnsaker og vannkastanjer. Servers i hvitløkssaus.

%r-35%

36A. Gong Bao scampi (sterk rett)

Scampi stekes med løk og paprika. Serveres i si chuan saus.

%r-36a%

36B. Satay scampi

Scampi med grønnsaker i sataysaus.

%r-36b%

And

37. Sursøt and

Frityrstekt andefilet serveres med sursøt ananassaus.

%r-37%

38. And med fem krydder

Marinert andefilet stekes med fem kinesiske krydder og østerssaus med sesongens grønnsaker.

%r-38%

Kombinasjonstallerken

39. Sursøt svinefilet og Biff karri

Frityrstekt svinefilet tilberedes i sursøt saus med paprika, løk og ananas.
Biff wokkes med paprika, løk og grønnsaker i karrisaus.

%r-39%

40. Sichuan biff og Sursøt scampi (sterk rett)

Oksefilet med hvitløk og chilipepper i soya- og chilisaus.
Frityrstekt scampi serveres på en seng av kinakål med sursøt saus.

%r-40%

41. Biff og Kylling i sataysaus (glutenfri)

Biff og kylling wokkes med grønnsaker i sataysaus.

%r-41%

42. Oksefilet og kylling à la Sichuan (sterk rett)

Oksefilet og kylling wokkes med grønnsaker i si chuan saus.

%r-42%

Andre retter

45. Husets stekt ris

Ris stekt med BBQ, svinefilet, skinke, kylling og egg.

%r-45%

46a. Chao Mian spaghetti

Stekt spaghetti med biff eller kyllig, i husets spesielle soyasaus.

Husk å spesifisere om du ønsker biff eller kylling i retten!

%r-46a%

46B. Spaghetti Bolognese

Spaghetti med husets spesielle bolognese.

%r-46b%

47. Chao Mian nudler

Stekte nudler med biff eller kyllig, i husets spesielle soyasaus.

Husk å spesifisere om du ønsker biff eller kylling i retten!

%r-47%

Vegetar

48. Chao Sho

Vegetariansk rett med fritt valg av én av husets sauser:
Sursøt saus, karrisaus, soyasaus, østersaus, hvitløksaus, si chuan saus.
Husk å spesifisere hvilken saus du ønsker med retten!

%r-48%

Barnemeny

50. To pølser og pommes frites

To stk. wienerpølser serveres med pommes frites.

%r-50%

51. ¼ Stekt kylling og pommes frites

En fjerdedels kylling, stekt, serveres med pommes frites.

%r-51%

Dessert

53. Frityrstekt banan med is

Frityrstekt banan med vaniljeis, stjernefrukt og physalis.

%r-53%

54. Banansplit

To bananbåter med vaniljeis, sjokoladesaus og krem.

%r-54%

Ekstra

Ekstra kjøtt

%r-xkjo%

Ekstra ris

%r-xris%

Ekstra stekt ris

%r-xsris%

Ekstra nudler

%r-xnud%

Ekstra saus

%r-xgrsa%

Ekstra grønnsaker

%r-xgrsa%

Ekstra pommes frites

%r-xpom%

Ekstra soyasaus

%r-xsoy%

Rekechips (6stk)

%r-xrek%

Chilipasta

%r-xchi%

Spisepinner

%r-xpin%

Drikkemeny

Coca Cola 0,5L

%r-b05l%

Coca Cola Zero 0,5L

%r-b05l%

Fanta Orange 0,5L

%r-b05l%

Coca Cola 1,5L

%r-b15l%

Coca Cola Zero 1,5L

%r-b15l%

Fanta Orange / Solo 1,5L

%r-b15l%

Burn Original 0,5L

%r-burn%

Kuli Appelsin

%r-kuli%

- Buffet -


Våres buffet-meny er et attraktivt tilbud for grupper på minst 15 personer som ønsker å bestille take-away catering eller spise hos oss ved anledninger som bursdag, konfirmasjon, firmafest osv.
Kombinér selv eller gå for et av alternativene under som består av våres mest populære retter!


Ved catering kan vi også tilby utleie av utstyr, slik som riskoker, varmeplater og serveringsbestikk.

Alternativ 1.

1. Vårrull

17. Biff regnbuen

25. Kylling karri

31. Sursøt svinefilet

34. Sursøt Scampi

Serveres med ris

%r-buf1%

(per person)

Alternativ 2.

1. Vårrull

12. Chop Suey à la Shanghai

22. Sichuan biff

25. Kylling karri

27. Benfri Lammeside à la Peking

31. Sursøt svinefilet

34. Sursøt Scampi

Serveres med ris

%r-buf2%

(per person)

Hendelser

Ny åpningstid


15:00 - 21:00 alle dager.


Kontakt

Elvegata 1, 9011 Tromsø

Ved tinghuset

776 88 002

Shanghai Wok

Kinesisk restaurant &

take-away


En av verdens nordligste, familiedrevne wok-restauranter, startet opp i 2002 med fokus på tradisjonelle wok-retter med røtter i Øst-Kina.

© Copyright. All Rights Reserved. Design: Kim Ruben